Kurven er tom

ATLAS OVER AARHUS udgiver Poetisk Turistguide for Gellerup

05-03-2020
ATLAS OVER AARHUS udgiver Poetisk Turistguide for Gellerup med bl.a. tekster fra vores skriveværksteder i bydelen samt forfatterne Mads Mygind, Thøger Jensen, Mette Østgaard Henriksen og Louise Juhl Dalsgaard.
Lørdag den 7. marts udgiver ATLAS OVER AARHUS en poetisk turistguide over Gellerup - og du er inviteret med på en poetisk vandring rundt i bydelen!

Gellerup er en bydel, som mange har en holdning til, hvad enten man bor der eller ikke. I turistguiden er der bidrag fra både helt nye litterære stemmer og etablerede forfattere - og fra bydelens borgere og besøgende. Du kan blandt andet finde digte og tekster af Mads Mygind, Thøger Jensen, Mette Østgaard Henriksen og Louise Juhl Dalsgaard.

I Gellerup har det været vigtigt for os i ATLAS OVER AARHUS at inddrage beboerne. Det har vi gjort med bl.a. fortælleværksteder for kvinder, workshops med bydelens raptalenter på Rap Akademiet og vores mange skriveværksteder på Gellerup Bibliotek. Det har været hyggeligt og godt at være i bydelen, og vi håber, at den poetiske turistguide vil fortælle nyt om Gellerup for både kendere og dem, der aldrig har været der før.

På den poetiske vandring den 7. marts vil der være oplæsninger fra Mette Østergaard Henriksen og Daniel Mantel - to forfatterstemmer, der også har bidraget til turistguiden over Gellerup. Forhåbentlig vil du se bydelen med nye øjne, når turen er omme!

Kom med lørdag den 7. marts kl 14! Glæd dig til en litterær oplevelse, en flot turistguide og en hyggelig eftermiddag. Vi mødes ved Gellerup bibliotek og bevæger os videre i samlet flok.

Arrangementet er gratis.

Arrangementet og den Poetiske Turistguide er støttet af Gellerup Kulturmidler.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk