Kurven er tom

365TEKSTER udgiver lydvandringen Sirenesang

05-03-2018
Science fiction-lydvandringen Sirenesang skrevet af Gunvor Ganer Krejbjerg blev oprindeligt udgivet i forbindelse med Lyd+Litteratur Festival 2017, men nu bliver fortællingen også tilgængelig her på hjemmesiden.
Børnebogsforfatteren Gunvor Ganer Krejbjerg skrev og indtalte science fiction-fortællingen Sirenesang i forbindelse med litteraturprojektet ATLAS OVER AARHUS, der blev udgivet som en lydvandring som en del af Lyd+Litteratur Festivalen. Hvis du gik glip af lydvandringen, da den oprindeligt blev udgivet tilbage i oktober, så kan du nu lytte til den spændende fortælling lige her på hjemmesiden. Vi har nemlig gjort alle lydfilerne tilgængelige, så du altid kan lytte til historien.

Sirenesang er skrevet for drenge og piger i alderen 11-14 år og andre med interesse for hæsblæsende science fiction Det er en science-fiction fortælling om sirener og dæmoner, der forfølger drengen Jonas og pigen Zharafia i hjertet af Aarhus.

OM FORFATTEREN
Gunvor Ganer Krejberg (f.1973) er cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur samt Kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Hun har flere børnebogsudgivelser bag sig, senest successerien om alfepigen Mirja, hvoraf de to første bøger allerede er udkommet på forlaget Gyldendal.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er et litterært kortlægningsprojekt, hvor danske og udenlandske forfattere skriver om byen. Teksterne udgives i byens mange rum i nye og overraskende formater, bl.a. på husgavle, pizzabakker, litteraturbænke, muleposer, T-shirts, hættetrøjer og fiktive parkeringsbøder. Projektet organiseres af foreningen 365TEKSTER og var en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. ATLAS OVER AARHUS fortsætter de kommende år med at udgive litteratur rundt omkring i og omkring Aarhus.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk