Kurven er tom

Louise Juhl Dalsgaard
Louise Juhl Dalsgaard
Underviser / Redaktør / Forfatter

Louise Juhl Dalsgaard er uddannet bibliotekar, og har tidligere arbejdet som administrativ leder på en teaterskole i Aarhus. Louise har været leder af - og undervist på - ATLAS OVER AARHUS' åbne skriveværksteder på Gellerup bibliotek, samt på gymnasier og ved Randers Bo- og Erhvervstræning.

Louise Juhl Dalsgaard er forfatter til så forskellige værker som en poetisk kortfilm, verdens første badgedigtsamling samt to tekstsamlinger, og barsler med en ny roman. Hun har flere gange været trykt i såvel inden- som udenlandske tidsskrifter, og såmænd også på en bycykel i Aarhus.
Hun modtog i 2016 Statens Kunstfonds arbejdslegat, og har ad flere omgange fået legater fra Autorkontoen ved Dansk Forfatterforening.


Louise fungerer som underviser, redaktør og daglig medarbejder på projektet, og tilbyder skriveværksteder i regi af ATLAS OVER AARHUS. 
Læs mere om disse her.
Louise ynder at læse Bjørn Rasmussen, Pentti Saarikoski og Inger Christensen, men er generelt en læsehest med særlig forkærlighed for nyere dansk litteratur. 

Louise er fan af sin hund, en engelske springer spaniel ved navn Mumrik, og af skumfiduser samt hvid glögg.

 

Del på facebook
Facebook
Læs om de andre medarbejdere
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk