Kurven er tom

Teksten Grønnegade 64 af Louise Juhl Dalsgaard
Teksten Grønnegade 64 af Louise Juhl Dalsgaard
Louise Juhl Dalsgaard
Skilt
April 2016
Kocak Grønne Marked, Nørre Allé 84, 8000 Aarhus C
Teksten "Grønnegade 64" af forfatter Louise Juhl Dalsgaard hænger nu ved grønthandleren Kocak Grønne Marked på hjørnet af Grønnegade og Nørre Allé.

Grønthandlen medvirker i teksten, hvor den omtales som byens bedste, så det er derfor den helt rigtige placering teksten nu har fundet. Kocak, der indehaver grønthandlen, er meget glad for, at hans indgang nu har fået et litterært præg. Det er vi fra ATLAS OVER AARHUS også.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er en del af Aarhus 2017 og er et stort og ambitiøst kunst- og litteraturformidlingsprojekt, hvor danske og udenlandske forfattere skriver 365 tekster om byen. Vi udgiver litteraturen i bemærkelsesværdige formater - blandt andet på huse, pizzabakker, indkøbsnet, som lydinstallationer, på bænke og bycykler. 40 danske og udenlandske forfattere inviteres til at skrive om byens gader og steder, og herefter udstilles og formidles teksterne i byrummet, så der skabes et logisk forhold mellem tekstens udtryk, tema og lokalitet. Derudover afholder vi skriveværksteder for byens beboere og skrivetalenter, som skriver om de steder, de kommer fra, og det miljø, de færdes i. ATLAS OVER AARHUS er støttet af Aarhus 2017, Gellerup Kulturmidler og Aarhus Kommune.
Sælges i vores webshop
Teksten er også udgivet som bogmærke. Køb den i vores webshop. Klik HER.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk