Kurven er tom

Koriander med K
Koriander med K
Carl Luis Hvilsom
Skilt med tekst
Januar 2016
Gellerup Bibliotek, Gudrunsvej, 8220 Brabrand

I januar 2016 udgav vi i ATLAS OVER AARHUS "Koriander med K" på Gellerup Bibliotek. Teksten er skrevet af Carl Luis Hvilsom på et af ATLAS OVER AARHUS' skriveværksteder, der fandt sted i efteråret 2015 på Gellerup Bibliotek. Teksten er skrevet specifikt til biblioteket og er nu ophængt permanent på stedet.

OM CARL LUIS HVILSOM

Carl Luis Hvilsom (f. 1993) er oprindeligt fra København og blev student fra Det Frie Gymnasium i 2012. Carl skriver om sig selv: "Ubefaren Skibsassistent (letmatros, med andre ord) fra Skoleskibet Georg Stage, 2013. Jeg har sejlet på to af de syv verdenshave. Jeg er flyttet til Århus for at læse på Journalisthøjskolen, og bor i et kollektiv i Toveshøj. Jeg skriver både digte og korte historier om steder eller begivenheder. Altid med konkrete referencer til steder eller ting, som man kan genkende i byen. Det er meget vigtigt for mig, at man kan se det for sig, og forstå mine tekster helt umiddelbart."

OM ATLAS OVER AARHUS' skriveværksteder

365TEKSTER og ATLAS OVER AARHUS inviterer til åbent skriveværksted i hele 2016, ca. hver tredje lørdag fra kl. 10.30-12.30. I værkstedet vil I, med vejledning fra blandt andre forfatter Louise Juhl Dalsgaard, få hjælp til at skrive jeres helt egne historier om Gellerup eller andre dele af Aarhus. På værkstederne arbejder vi seriøst med at skrive, men har det samtidig rart. Se datoerne på www.365tekster.dk

Sælges i vores webshop
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk