Kurven er tom

Drakenberg - Solgt, brændt og røget i piber
Drakenberg - Solgt, brændt og røget i piber
Morten Leth Jacobsen
Lydvandring/Podcast
Siden december 2017
Domkirken
Følg i fodsporene på den ældste borger, der nogensinde har levet i Aarhus! Forfatter Morten Leth Jacobsen har skrevet syv tekster for ATLAS OVER AARHUS om den dansk-norske sømand Christian Jacobsen Drakenberg.

Drakenberg levede fra 1626-1772 og blev hele 145 år gammel – påstod han. Han var berømt i hele Aarhus, som tog den norskfødte levemand til sig, og hans aftryk kan ses flere steder i byen.
Med denne litterære lydvandring bliver Aarhus midtby vakt til live på en historisk tur rundt i en verden skabt af røverhistorier, mumier og hemmelige selskaber.

Lydvandringen findes som podcastafsnit i Apples podcastapp, på Soundcloud og på podcastappsene Spreaker (til både Android og iOS), Podcast Go og Podcast Addict (Android).
Gå ind i din valgte app og søg på ”Drakenberg”, så finder du lydvandringen af Morten Leth Jacobsen og 365TEKSTER.

MORTEN LETH JACOBSEN
Morten Leth Jacobsen (f. 1967) har en master i retorik og kommunikation fra Aarhus Universitet. Han er forfatter til romanerne I helvede flyder en flod (2015), Den sidste dag på jorden (2014), Mens Vi Venter (2011), Mindset (2010) og Tornmark (2009). Modtog Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium 2012-2015. Morten Leth Jacobsen arbejder i øjeblikket på en romanserie om Drakenberg.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er et litterært kortlægningsprojekt, hvor forfattere samt byens borgere skriver om byen. Teksterne udgives i byens mange rum i nye og overraskende formater, bl.a. på husgavle, pizzabakker, litteraturbænke, muleposer, T-shirts, hættetrøjer og fiktive parkeringsbøder. Projektet organiseres af foreningen 365TEKSTER og er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.
Sælges i vores webshop
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk