Kurven er tom

Nye plakater for skriveværkstederne

03-02-2016

Så har vi fået lavet nogle dejlige plakater for ATLAS OVER AARHUS-skriveværkstederne. De tre plakater er lavet af Maria Nyholm Jensen - se, hvad hun ellers laver på www.marianyholm.dk. Og se de tre plakater på vores Facebook-side: www.facebook.com/365TEKSTER

Skriveværkstederne finder sted i hele 2016 hver tredje lørdag på Gellerup Bibliotek (og enkelte andre steder; det giver vi nærmere bedsked om!). Kom og skriv ATLAS OVER AARHUS sammen med os dér. I værkstedet vil du, med vejledning fra forfatter Louise Juhl Dalsgaard, få hjælp til at skrive dine helt egne historier om Gellerup, Brabrand eller andre dele af Aarhus.

Det er gratis at deltage, og alle over 15 år er hjerteligt velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være kage og kaffe til alle, der deltager.

Datoerne bliver:

30/1
13/2
5/3
22/3 - Obs! Den 22/3 foregår skriveværkstedet på Løve's Bog- og Vincafé fra kl. 19.30-21.30.
16/4
7/5
28/5
18/6

Efterfølgende kan du, hvis du har lyst, få udstillet din tekst på Gellerup bibliotek. Der er også mulighed for, at nogle af teksterne kan blive udgivet som en del af ATLAS OVER AARHUS, og bliver udgivet de steder, de handler om.

OM ATLAS OVER AARHUS

ATLAS OVER AARHUS er en litterær kortlægning af Aarhus, hvor 40 danske og internationale forfattere inviteres til at skrive 365 historier om Aarhus. Fra efteråret 2015 vil en række forfattere skrive om konkrete steder og lokaliteter i Brabrand og Gellerup – om gadehjørner, huse og ikke mindst de mennesker, der bor i området. Teksterne bliver herefter udgivet de steder, de handler om – bl.a. på byens husgavle, fortove og som ordbænke rundt om Brabrand Sø. ATLAS OVER AARHUS er af Aarhus Kulturhovedstad 2017s strategiske projekter.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk