Kurven er tom

365TEKSTER udstiller på Tranbjerg Bibliotek

01-02-2016

På Tranbjerg Bibliotek kan du i hele februar måned se en udstilling af 365TEKSTER og ATLAS OVER AARHUS' forskellige udgivelser og projekter. På biblioteket er bl.a. udstillet tekster af den aarhusianske forfatter Louis Jensen samt en bænk med en tekst af Thøger Jensen, der indgår i ATLAS OVER AARHUS-projektet.

Udstillingen på biblioteket præsenterer et udvalg af de 365 indrammede tekster af Louis Jensen, der var en del af udstillingen 365HISTORIER. Den udstilling havde fernisering i foråret 2014 på Godsbanen, hvor de 365 historier var udstillet i ca. 14 dage. Herefter vandrede udstillingen ud i folks private hjem og ud i byens butikker, frisørsaloner, fitnesscentre, tandlægeklinikker, tøjbutikker og caféer. Historierne, der indgår i 365Historier, stammer fra Louis Jensens bogserie, 100 historier, som der foreløbigt er udkommet ni bøger i.

I forbindelse med udstillingen 365HISTORIER blev der udgivet to postkort og en mulepose med tekster af Louis Jensen. Både postkort og mulepose blev uddelt gratis i rundt omkring i hele byen i forbindelse med udstillingen. Vi deler stadig postkortene gratis ud, og dem kan du også finde på Tranbjerg Bibliotek.

Udstillingen er som sagt åbnet og kan ses på biblioteket i hele februar. Adressen er: Tranbjerg Bibliotek, Kirketorvet 6, 8310 Tranbjerg.

 

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk