Kurven er tom

GIV DIN STEMME TIL LITTERATUREN

03-11-2015

Hjælp os med at få ATLAS OVER AARHUS i Langenæsparken

ATLAS OVER AARHUS vil så gerne have litteraturen ud til hele Aarhus, og vi har nu fået muligheden for at udstille i Langenæsparken – men vi har brug for jeres hjælp!

Aarhus Kommune giver aarhusianerne 125.000 kr. til at skabe nye oplevelser i Langenæsparken. Projektet hedder forSTYR Langenæsparken, og hvilken bedre forstyrrelse er der end god litteratur?

Ideen med projektet er, at det er borgerne der tager styringen og bestemmer, hvordan de 125.000 kr. skal fordeles - og det er her du kommer ind i billedet. Vi vil nemlig gerne, som en del af ATLAS OVER AARHUS, sætte vores præg på parken ved at invitere forfatterne Louis Jensen, Carsten René Nielsen, Svend Åge Madsen, Louise Juhl Dalsgaard og Mette Østgaard Henriksen til at skrive tekster for både børn og voksne om Langenæsparken og området omkring den. 

Teksterne udgives på bænke, der placeres forskellige steder i parken, så folk kan få en litterær oplevelse, mens de kigger på fodbold, lufter deres hund eller leger med deres børn.

Vi har ansøgt om 30.000 kr. til ordbænkene af de i alt 125.000 kr.HVOR STEMMER DU


Afstemningen finder sted d. 8. november i tidsrummet 13-16 på Sundheds- og Kulturcenter Frederiksbjerg & Langenæs. Det tager blot et øjeblik at stemme, og du er fri til at gå når du vil. Hvis du vil blive og høre mere om de mange projekter, så vil der også være kaffe, kage og saftevand til alle hele dagen. 

Vi ved godt, at det er søndag, men vi vil så frygtelig gerne se jer. Derfor vil vi gerne kvittere med en af vores flotte muleposer med historier af Louis Jensen på til de første 20, der kommer og stemmer på os.

Så tag ud på en efterårskold søndagstur, giv din stemme, og hjælp litteraturen med at komme ud i det fri!

SE FACEBOOK-EVENT HÉR.

 

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk